Show Your Love naar je moeder, krijg je een mama Tattoo


Tattoo Design - Show Your Love naar je moeder, krijg je een mama Tattoo . Zoals u weet, zijn tatoeages zijn er al vele jaren. Het is al gezegd dat in Egypte, de farao's en koninginnen had tatoeages aangetrokken. Tijdens de middeleeuwen, een moeder Tattoo was erg populair onder de matrozen. Het verhaal achter de moeder tatoeage was dat, een Ierse zeeman die werd blootgesteld aan de mensen van Nieuw-Zeeland had gekregen een tatoeage gedaan. De Tattoo heeft een Sabre in het hart, die een banner in zit dat te zeggen "Moeder". Vanaf die tijd is deze tattoo ontwerp is zeer beroemd onder de zeilers en onder de mensen van de 19e eeuw.

Mama Tattoo kan meestal worden gezien op militairen, mannen en fietsers en een paar andere vrouwen ook, die krijgen zelf een moeder tatoeage op hun lichaam. Maar ze hebben niet in te gaan voor de traditionele methode. In plaats daarvan, ze komen met ontwerpen die zijn schattig met het woord "mama" of "Mom" is. Deze tattoo kunst legt uit dat er geen grotere liefde dan de liefde gedeeld tussen een moeder en een kind. Na negen maanden van het hebben van de baby in haar schoot, ze geeft geboorte aan de baby met grote moeite. En de baby naar buiten komt, huilend op de top van zijn stem, het nemen van zijn eerste adem om zijn moeder te ontmoeten voor de eerste keer en krijgt in de gaten om oogcontact te hebben met haar dat, verbinding gevormd dat moment nooit kan worden verbroken.

I have many people, after the birth of a child. Change their way of life just for the sake of the child. A mother gives everything in life only for the happiness of her child. That is why, mama Tattoo are so special and close to the heart. Sometimes, even the parents celebrate the birth of their child by having a tattoo done with their baby names. Tattoo if the baby footprints, Baby names and similar tattoos that the mama love explains. MOM tattoo inks are available in many vibrant colors and easy to apply.

MOM Tattoos in short, can be said of an artistic representation in the form of tattoo to the mother who has brought you in this world to honor.

Discover the unknown tips of choosing the right name tattoos on this best tattoo gallery. Find the best Tattoo Designs [http://www.tattoo-menow.org] and see the largest selection of award winning Tattoo Designs!